Cu cat un spatiu are mai multe corpuri de iluminat, cu atat atrage atentia mai mult si starneste curiozitatea celor din jur.

Indiferent ca este vorba de un eveniment special sau de o nevoie practica de iluminare a unui spatiu, piata solutiilor de iluminat este foarte mare si ofera in permanenta variante adaptate si apropiate clientilor si proiectelor individuale.

De la iluminarea unui eveniment special cu corpuri care se pliaza pe o anumita tematica, pana la iluminarea unor scari sau sali de receptie, corpurile de iluminat pot fi practice sau decorative si pot lua formele pe care le dorim.

Exista corpuri care ilumineaza la 360 de grade, cu o lumina clara si intensa, precum si altele care sunt difuze, cu o lumina care vine sub un unghi foarte mic. Acestea pot umple un spatiu foarte mare sau pot doar masca un defect sau un colt gol. Pentru ca fiecare client are propriile nevoi, la fel si modelele sunt variate si pot fi comandate in functie de detalii specifice.

Alegerea unor corpuri de iluminat si renuntarea la becurile conventionale este un pas care atrage o serie de beneficii.

Prin corpuri de iluminat se intelege tot ce poate fi montat si folosit pentru a ilumina o incapere si a transmite lumina, de la panouri led, plaforniere de interior, benzi led, diverse accesorii si profile led, pana la spoturi aplicate pe interior sau incastrabile.

Ledurile ajuta la alegerea celor mai moderne corpuri de iluminat si decorarea unui spatiu conform propriilor nevoi, deoarece sunt foarte mici si rezistente si pot fi ascunse in orice formate de mobilier. Ledurile sunt intrebuintate la ora actuala foarte des pentru iluminatul arhitectural si in industria auto, precum si in industria militara si in siguranta, transport si trafic.

Ledurile mai prezinta avantajul ca consuma doar 10% din nivelul de energie care ar fi necesar unui bec cu iluminare incandescenta. De la posibilitatea de a decora orice spatiu intr-un stil anume, pana la flexibilitatea de a aplica si de a aduna toate ledurile in urma unui eveniment, solutiile de iluminat prezinta o serie de trasaturi care le confera superioritate fata de becurile traditionale.

Consumand mult mai putina energie, ledurile poti lumina fabrici, sali de conferinte, centre comerciale si chiar si parcari subterane fara intrerupere si timp de luni de zile. Conform studiilor de specialitate, corpurile de iluminat pot rezista pana la 7 ani si becurile led in special sunt de 10 ori mai rezistente decat becurile de neon.

Avand o durata de viata atat de lunga, si costurile asociate intretinerii sunt reduse prin astfel de solutii de iluminat. Alte proprietati unice ale ledurilor constau in posibilitatea de a alege culoarea dorita, de a seta unghiul de iluminare si intensitatea luminii, precum si alegerea profilului led care va transmite lumina in totalitate sau partial, conform propriilor nevoi.

In anumite momente ale zile se doreste o lumina clara si la 360 de grade, pe cand cel mai adesea seara este suficienta o lumina difuza, care creeaza o atmosfera de relaxare.

Pentru cei curiosi, cele mai noi corpuri de iluminat pot fi descoperite cu ajutorul specialistilor de la compania ProfilistLED. Firma a fost infiintata in anul 2016 si este unul dintre cei mai apreciati furnizori de solutii de iluminat de la ora actuala. Aceasta imbina proiectele de perspectiva cu cele mai inteligence tehnologii si reuseste sa raspunda cu succes celor mai ambitioase proiecte arhitecturale. Firma are sediul in Turcia, iar echipa sa a castigat respectul partenerilor de afaceri si al clientilor in tot acest timp. Prin eficienta si profesionalismul aratat in proiectele desfasurate, ProfilistLED a devenit un jucator convingator si de neinlocuit in industria tehnologiilor de iluminat cu led.