Când vizitezi un oraș nou, siguranța confortul și flexibilitatea sunt bazele unei vacanțe reușite. O mașină personală îți va ușura călătoria, fiind mijlocul optim de transport de-a lungul checkpoint-urilor tale. Există opțiuni pentru familii numeroase, cupluri și mai ales, pentru toate buzunarele!

Alege să închiriezi mașina potrivită și profită de libertatea și confortul de care ai nevoie!

Dacă planifici o excursie prin București, te poți deplasa pe măsura dorințelor tale, alegând opțiunea de inchiriere masina Bucuresti direct de la aeroport. Beneficiază de o gamă largă de brand-uri, potrivite pentru fiecare ocazie. Fie că este vorba de o călătorie, o întâlnire de afaceri sau un eveniment special, poți găsi opțiunea potrivită, la prețuri accesibile.

Pentru o vacanță alături de familie, poți apela la mașini sigure și spațioase care să-ți ofere un drum lipsit de griji și disconfort.

 

LOW COSTSUVCOMPACT
Dacia LoganBMWOpel Astra
Skoda FabiaMitsubishi OutlanderSkoda Octavia

 

În cazul evenimentelor galante sau a unor întâlniri de afaceri, poți impresiona prin alegerea unei mașini din gama LUXURY. O astfel de alegere nu îți va menține doar o imagine autentică prin eleganță și profesionalism, dar îți va oferi și condiții pe măsură. Astfel, compania Five propune modele precum:

  • Mercedes C Class
  • Mercedes E Class

 

Pentru fiecare ocazie , este recomandat să te interesezi de cele mai potrivite tarife inchiriere auto pentru tine!

Plecând de la variantele low-cost ce asigură funcționalitate deplină din punct de vedere tehnic la prețuri minime, compania de închirieri auto se adresează tuturor buzunarelor. Astfel, în această categorie poți beneficia de propria mașină la doar 23€/zi.

Prețul crește la 30-40€/zi pentru categoria COMPACT, ce promite accesibilitatea și dotarea optimă pentru o călătorie memorabilă.

Iubitorilor de autoturisme SUV le sunt propuse variante de la 55 pana la 85€/zi pentru autoturisme atent selecționate din punct de vedere tehnic și estetic.

De asemenea, Five dispune și de alte categorii precum Microbus sau Cargo, destinate unui numar mai mare de pasageri. Mașinile se remarcă prin capacitatea perfectă pentru drumuri lungi ce asigură confort transportului îndelungat indiferent de vreme. Bugetul alocat unor astfel de mașini este între 65 și 70€/zi.

Nu în ultimul rând, pentru o imagine de înaltă clasă și un nivel ridicat de performanță, se recomandă autoturismele LUX, propuse la 60-65€/zi. Unul dintre principalele avantaje de care te vei bucura este confortul sporit ce vine odată cu tehnologia avansată. Alege vehicule asociate cu prestigiul pentru o ocazie deosbită sau un eveniment profesional.

Trebuie doar să rezervi mașina dorită și o poți prelua din orice punct!

Deși compania de închirieri auto se află chiar lângă aeroportul Henri Coandă, serviciile rent a car Bucharest sunt în continuă adaptare și îmbunătățire. Astfel, nevoile și dorințele tale sunt pe primul loc iar de acum, poți prelua mașina dorită din punctul stabilit de tine. De asemenea, tu alegi și care este locul de returnare a automobililui la sfârșitul vacanței tale.

Accesoriile necesare pentru călătoria de vis sunt întotdeauna prioritare, asigurând un nivel maxim de confort ție și familiei tale. Așadar, sunt oferite:

  • portbagaje suplimentare
  • scaune pentru copii
  • suporturi de bicicleta

Alege serviciile de calitate atunci când închiriezi un autoturism.

Într-o piață cu multe companii este bine să dedici timpul necesar găsirii unor firme de încredere, cu experiență aferentă. Echipa Five lucrează în domeniu de peste 10 ani și iese din mulțime atât prin flexibilitate și accesibilitate, cât și prin atenția acordată clienților.

Pe lângă poziționarea excelentă a sediului lângă aeroport, ce ușurează procesul închirierii, parcul auto este caracterizat de varietate și mașini pentru toate gusturile.

Cum poți închiria mașina dorită?

În astfel de domeniu, siguranța primează atât pentru client, cât și pentru companie în sine. Așadar, șoferii autoturismelor închiriate trebuie să îndeplinească doar câteva cerințe ca măsuri de precauție:

  1. Permis de conducere cu vechime de peste un an;
  2. Rezervarea din timp a autoturismului pentru garantarea modelului dorit;
  3. Comunicarea eficientă și rapidă a eventualelor probleme ;

Pentru orice situație, există mașina perfectă. Fii și tu unul din clienții mulțumiți ai companiei Five și alege autoturismul ideal pentru vacanța ta. Nu rata calitatea, flexibilitatea și accesibilitatea în același serviciu!