Nunțile în aer liber sunt o alegere populară pentru multe cupluri, care doresc să profite de frumusețea naturală a împrejurimilor lor. Aranjamentele florale pentru nunțile în aer liber pot fi decorate cu flori care vor rezista pe tot parcursul ceremoniei și până la recepție.

O opțiune este să folosiți flori albe, care sunt durabile și nu se vor ofili la soare sau în ploaie. Aceste tipuri de flori includ trandafirii de grădină, orhideele și garoafele albe.

O altă opțiune este să folosiți flori viu colorate, care sunt, de asemenea, durabile. Lalelele, daliile și floarea-soarelui sunt alegeri excelente pentru aranjamentele în aer liber, deoarece pot rezista la vânt și în același timp arată frumos.

Aranjamentele florale pentru nunțile în aer liber pot fi dificile. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să creați aspectul perfect:

  1. Alegeți flori care sunt în sezon și proaspete – vor rezista mai mult și vor arăta mai bine!
  2. Mergeți cu o varietate de tipuri diferite de flori: lalele, hortensii, floarea-soarelui, margarete, trandafiri… lista poate continua! Acest lucru vă va asigura că aranjamentul dvs. are un aspect și o senzație echilibrată.
  3. Încearcă să eviți să folosești prea multe verdețuri – acestea pot domina celelalte elemente ale aranjamentului tău, motiv pentru care îți recomandăm să folosești mai ales flori galbene sau albe (precum margaretele sau floarea-soarelui). În loc de verdeață, încercați să folosiți plante suculente ca umplutură între florile mai mari sau chiar singure, ca accente!

Dacă plănuiți o nuntă în aer liber, este important să știți care sunt cele mai bune luni pentru aceste ocazii

Cea mai bună perioadă a anului pentru o nuntă în aer liber este între aprilie și iunie, când vremea este caldă, dar nu prea călduroasă. Lunile târzii de vară iulie, august și septembrie sunt, de asemenea, alegeri bune, deoarece oferă suficient timp pentru ca invitații să călătorească înainte sau după eveniment.

Știm, de asemenea, că, indiferent de situație, vrei ca florile tale să arate cât mai frumos posibil. Din fericire pentru tine, există câteva modalități de a avea ce e mai bun din ambele lumi.

O modalitate de a economisi bani pe flori pentru nunta ta în aer liber este să folosești verdeață mai puțin costisitoare. De exemplu, dacă vă căsătoriți într-un parc sau într-o grădină, de ce să nu folosiți conuri de pin în loc de trandafiri? Aceștia arată foarte bine cu alte plante și vă vor economisi bani prin reducerea costurilor cu tulpinile și petalele.

O altă modalitate este să cumpărați plante în loc de flori tăiate. Deși iubim florile proaspăt tăiate la fel de mult ca oricine altcineva, acestea pot deveni destul de scumpe – mai ales atunci când le cumpărați la buchet! Acestea fiind spuse, cumpărarea de plante în ghiveci în schimb ar putea fi exact ceea ce are nevoie bugetul tău.

Când vă căsătoriți într-un cadru mai natural, s-ar putea să căutați aranjamente florale care să completeze decorul

Dacă ești interesată să faci nunta în aer liber, dar vrei să te asiguri că nu este prea rustic, ia în considerare ca buchetul miresei să conțină multe flori albe. Albul este întotdeauna o alegere bună atunci când vine vorba de nunți, deoarece se potrivește bine cu aproape orice schemă de culori sau temă. Poți chiar să folosești un buchet complet alb, dacă chiar vrei să te dai în vânt după el!

Arcadele decorate cu flori sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă elegantă nunții tale în aer liber

Dacă planificați o nuntă în aer liber, ați putea lua în considerare utilizarea de arcade decorate cu flori ca o modalitate de a adăuga un pic de farmec și culoare evenimentului. Aceste arcade pot fi folosite ca intrări sau ieșiri, sau pot fi amplasate pe tot terenul pentru a crea un spațiu deschis pentru invitați.

Arcadele pot fi realizate din lemn, metal sau alte materiale și pot fi decorate cu flori care se potrivesc cu schema de culori pentru nuntă. Acestea pot fi amplasate de o parte și de alta a culoarului, precum și la capătul acestuia. De asemenea, le puteți folosi ca fundal pentru fotografii după ce ceremonia s-a încheiat. Acest tip de decorare adaugă înălțime și dramatism nunții tale în aer liber.