Din cauza condițiilor economice din ce în ce mai instabile, mulți tineri se gândesc debusolați încotro să o apuce, să rămână în țară sau să plece în străinătate. Mulți angajatori profită de acest haos pentru a promite un salariu fabulos la interviul de angajare, dar mai apoi nu se țin de cuvânt.

 

Este și firesc ca piața muncii să fluctueze încontinuu și mulți angajați să își dea demisia în aceste condiții. Pentru tinerele îndrăznețe care nu se tem de prejudecăți, se fac angajări la Studioul Prime din capitală, într-un mediu plăcut și sigur.

 

Ce condiții anume de salarizare oferă acesta, vei afla în rândurile de mai jos.

 

Videochatul, o activitate legală

 

Surprinzător sau poate nu, videochatul este o activitate legală, iar administratorii acestor firme își plătesc impozitele către stat.

 

În mai toate orașele mari din țară această activitate a luat o mai mare amploare în perioada celor doi ani de restricție și continuă să se dezvolte.

 

Contrar prejudecăților, videochatul presupune, în primul rând, comunicarea între două persoane, cea care vine mai ales din partea unui public care este dornic de a stabili un contact cu o persoană în care să aibă încredere și cu care să se simtă în largul lor.

 

În al doilea rând, totul este strict online. În funcție de preferințe, conversațiile cu pricina pot râmâne doar la stadiul dialogului prietenesc sau ceva mai mult de atat. Adevărate confesiuni sunt între cei doi!

 

Independența financiară, ușor de obținut cu Prime Studios

 

Prime Studios este un studio de videochat din capitala, bine cotat în industria videochatului, pentru că modelele angajate aici au parte de o remunerație pe bază de parte fixa garantată care aduce confort și stabilitate încă din primele luni.

 

Apoi mai există și comisionul, ce contribuie la motivarea fiecărei angajate, de a se implica mai mult și de a obține câștiguri mai mari.  Astfel, în primele 3 luni vei primi:

 

  • Comision – 90% în prima lună, 80% în luna a doua și 70% în luna a treia.
  • Salariu minim garantat de 15000 RON în primele 3 luni, dacă se lucrează 6 zile consecutive pe săptămână, minim 7 ore pe zi / 84 de ore pe o perioadă de 2 săptămâni.
  • Salariu minim garantat de 12000 RON în primele 3 luni dacă se lucrează 5 zile consecutive pe săptămână, minim 7 ore pe zi / 70 de ore pe o perioadă de 2 săptămâni.
  • Dacă comisionul depășește aceste sume, vei primi suma cuvenită din comision.
  • Se mai oferă și un city break pentru modelul cu cele mai multe ore petrecute în online.

 

Nu se cere experiență în domeniu

 

Nu este necesară experiența în domeniu, dar, dacă aceasta există, este binevenită. La fel și dacă nu cunoști limba engleză; vei beneficia de un training gratuit de trei luni până când vei ajunge să îți perfecționezi cunoștințele. Pentru angajatori este important confortul psihic pe care îl au modelele precum și faptul că acestea sunt răsplătite pe măsura muncii lor.

 

În felul acesta, beneficiind de aparatură performantă, dar și de flexibilitatea programului de lucru, un interviu de angajare va fi un pas făcut înainte dacă și tu ai încredere în tine.

 

 

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)