Cele mai frumoase bijuterii din aur cu diamante sunt cele făcute cu dragoste. Ele sunt unice, rafinate și rare. Este cunoscut faptul că cele mai bune bijuterii din aur cu diamante se găsesc în India. Acest lucru se datorează faptului că India este cunoscută pentru că produce unele dintre cele mai frumoase bijuterii de multe secole. Cele mai frumoase bijuterii din aur cu diamante sunt întotdeauna realizate manual și, prin urmare, sunt unice. Fiecare piesă a acestor frumoase bijuterii este realizată manual și, prin urmare, nu poate fi duplicată sau copiată.

În zilele noastre, nu este dificil să găsești bijuterii frumoase din aur cu diamante, deoarece există multe magazine care le vând. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra orice piesă din acest metal prețios, trebuie să știți ce doriți și de ce tip de aur aveți nevoie. Înainte de a cumpăra orice piesă din acest metal prețios, trebuie să știți ce doriți și ce tip de aur aveți nevoie. Există diferite tipuri de aur disponibile, cum ar fi aurul galben, aurul alb și aur roz. Aceste metale au proprietăți diferite care le fac potrivite pentru diferite scopuri. Fiecare tip are propria frumusețe și fiecare are propriile utilizări în realizarea unor frumoase piese de bijuterie.

Aurul alb

Când vine vorba de bijuterii din aur sau din diamante, contează cu adevărat care dintre ele este mai frumoasă? În cele din urmă, nu este vorba doar despre cum te simți când le porți?

Dar poate că vrei doar să știi care dintre ele se va asorta cel mai bine cu rochia ta în acest sezon. Poate că vrei să știi care sunt tendințele. Sau poate vrei doar să știi de unde provin cele mai frumoase bijuterii din aur cu diamante.

Ei bine, noi nu putem să vă spunem despre ținuta dvs. sau despre cum vă veți simți cu o anumită bijuterie. Dar vă putem spune câte ceva despre locul de unde provine fiecare tip de metal și ce înseamnă asta pentru frumusețea sa.

Încă de la începutul timpului, oamenii au fost obsedați de aur și diamante. Strălucirea acestor materiale și modul în care reflectă lumina sunt pur și simplu hipnotizante.

Inel din aur și cuarț cu diamante

Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai frumoase piese de bijuterii din aur cu diamante create vreodată. Este un inel care poate fi purtat atât de bărbați, cât și de femei, și are o poveste interesantă în spatele său. Inițial, acesta a fost conceput ca un cadou pentru regele Ludovic al XIV-lea de la iubita sa, Madame de Pompadour, care era cunoscută și sub numele de „Regina diamantelor”, datorită iubirii sale pentru aceste pietre prețioase. Din păcate, nu a fost niciodată livrat, deoarece aceasta a murit înainte de a ajunge la el.

Inelul Zelda

Aceasta este o altă piesă uimitoare care este realizată din aur și diamante. A fost creat pentru prima dată în 1930 de Cartier pentru prințesa Zelda Fitzgerald, care era celebră pentru că era căsătorită cu F. Scott Fitzgerald (autorul cărții „The Great Gatsby”). Acest inel prezintă o piatră mare cu tăietură de smarald, înconjurată de diamante mai mici de o parte și de alta.

Inelul „Ducesa”

Acesta este unul dintre cele mai scumpe inele din istorie – prezintă o bandă din aur alb de 18K cu un diamant dreptunghiular

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete; această afirmație este atemporală și absolut adevărată. Bijuteriile din aur cu diamante reprezintă obiectul de lux suprem. Fie că doriți să cumpărați ceva pentru dumneavoastră sau să oferiți un cadou, bijuteriile din aur cu diamante nu se demodează niciodată.

Iată cinci piese de bijuterii cu diamante din aur care te vor face să te simți ca o prințesă:

1. Cercei cu diamante

Cerceii cu diamante sunt accesoriul perfect pentru orice ținută. Cu atât de multe stiluri din care poți alege, poate fi dificil să te decizi. Dacă nu ești sigură de unde să începi, încearcă să te uiți la ceva care se potrivește cu stilul tău personal. Dacă ești mai degrabă minimalistă, cerceii ar putea fi cea mai bună alegere; dacă iubești accesoriile mari și îndrăznețe, ia în considerare cerceii de la Bijuteria Matarangă. Indiferent ce alegi, nu poți da greș cu diamante în urechi!

2. Colier cu diamante

Un colier cu diamante este o modalitate elegantă de a-ți etala stilul personal. Există multe stiluri diferite de coliere disponibile cu diamante, de la pandantive simple pe lanțuri până la piese statement care se așează sus pe piept, cum ar fi chokers sau gulere. Alegeți oricare se potrivește gustului și bugetului dumneavoastră – nu există un răspuns greșit atunci când vine vorba de adăugarea de diamante în orice garderobă!

3. Inel cu diamante

Primul lucru pe care vei dori să îl iei în considerare este tăietura pietrei. Tăietura este cea care determină cât de multă lumină reflectă diamantul, ceea ce la rândul său determină cât de multă strălucire va avea piatra ta prețioasă. Cele mai bune tăieturi pentru inelele de logodnă sunt tăieturile rotunde, care maximizează cantitatea de lumină care îți atinge ochiul și face diamantul să strălucească.

Apoi, luați în considerare claritatea diamantului. Claritatea se referă la câte imperfecțiuni (numite incluziuni) sunt prezente pe suprafața sau în interiorul pietrei. Cu cât sunt mai puține incluziuni, cu atât diamantul este mai scump – dar nu vă agitați dacă piatra visurilor dumneavoastră nu este perfectă! Incluziunile pot fi foarte mici și greu de observat cu ochiul liber, așa că nu cheltuiți mai mult decât trebuie doar pentru câteva puncte în plus pe scara de claritate.

În cele din urmă, gândiți-vă la culoare și la greutatea în carate atunci când vă alegeți piatra pentru inel. Diamantele incolore sunt mai scumpe decât cele colorate; cu toate acestea, ele tind, de asemenea, să arate mai bine cu monturile din aur galben decât cu cele din aur alb sau platină. Asigurați-vă că știți ce fel de metal va fi inelul dvs.