Masajul a reprezentat întotdeauna cea mai bună cale de relaxare şi tonifiere, putând fi aplicat chiar şi în contexte mai severe, precum recupererea după accidente sau în  atenuarea cauzelor care pot conduce la apariţia anumitor  afecţiuni. Tehnicile de masaj sunt variate, în funcţie de scopul în care sunt aplicate.

Masajul de relaxare

După o zi obositoare sau după un efort fizic susţinut, alegerea de a-ţi  aplica  o şedinţă de masaj de relaxare, va reprezenta cea mai bună soluţie pentru a te simţi bine, relaxat şi tonifiat. Tehnicile specifice masajului de relaxare îşi propun detensionarea musculară şi susţinerea unei circulaţii sangvine normale şi o bună funcţionare a sistemului respirator şi digestiv. Astfel, funcţiile organismului se reechilibrează, se produce o oxigenare normală, iar starea de bine se instalează rapid. O alternativă inovatoare în combaterea efectului tensiunii de peste zi, o reprezintă un scaun masaj dotat cu funcţia  masajului cu perne de  aer. Umerii şi braţele, gambele şi tălpile tale se vor bucura de un masaj bine ales şi aplicat conform nevoilor tale.

Masajul cu perne de aer

Inovatoarea metodă se va dovedi foarte eficientă în foarte scurt timp, un scaun masaj oferindu-ţi o şedinţă de masaj în confortul casei tale, oricând ai nevoie. Alegând să îţi procuri un astfel de produs, vei avea posibilitatea să ai un stil sănătos de viaţă, împletind o alimentaţie echilibrată cu mişcarea în aer liber, dar şi cu şedinţe de masaj de relaxare şi tonifiere musculară, aplicate constant şi corect, masajul cu perne de aer având proprietatea de a se plia tuturor nevoilor tale. Înveliți-vă corpul cu 31 de perne de aer pentru a vă elibera de toată oboseala acumulată. Fotoliul este echipat cu funcția care vă permite să reglați gradul de intensitate pentru fiecare parte a corpului în funcție de starea fizică individuală.

Beneficiile masajului cu perne de aer

Beneficiile unui astfel de masaj sunt multiple. În primul rând, masajul cu perne de aer te va ajuta să ameliorezi stresul şi să combaţi oboseala, simţindu-te relaxat şi asigurându-ţi un somn odihnitor şi revigorant. Beneficiind de aceste rezultate, starea ta generală va fi foarte bună, deoarece echilibrul se va instala pe toate palierele, atât fizic, cât şi psihic. Alegând un scaun masaj,  vei avea posibilitatea să elimini durerea musculară situată la nivelul gambelor sau a umerilor, presiunea exercitată de pernele de aer contribuind la relaxarea muşchilor contractaţi.

Tensiunea acumultă în musculatură poate genera dureri foarte puternice, astfel că masajul îţi va fi de un real folos în restabilirea stării de bine şi în diminuarea durerilor şi disconfortului. Tot cu ajutorul presiunii uşoare exercitate de pernele de aer în zona picioarelor, îţi vei îmbunătăţi circulaţia periferică, contribuind astfel la eliminarea amorţelilor, senzaţiilor permanente de frig şi a varicelor. Tot pernele de aer, acţionând asupra gambelor, gleznelor şi tălpilor, vor stimula drenajul limfatic, ajutându-te astfel să combaţi celulita, să îţi recapeţi silueta, dar şi să elimini episoadele în care te confrunţi cu umflarea mâinilor şi picioarelor  sau cu durerile de cap nejustificate.