Există multe motive pentru care oamenii aleg să plece într-o vacanță de croazieră. Unii vor să scape de toate și să se bucure de liniște și pace în timp ce se află în această perioadă, în timp ce alții vor o aventură care să-i țină în priză. Dar, indiferent de ce fel de călător ești, există un lucru pe care toate croazierele îl au în comun: sunt o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii tăi!

Mâncarea este grozavă, peisajele sunt frumoase, iar divertismentul este de top. Dar ceea ce s-ar putea să nu știți este cât de ușor este să vă rezervați următoarea vacanță de familie! Dacă doriți să călătoriți în compania copiilor, luați în considerare rezervarea unei croaziere care se oprește în unele dintre marile orașe din întreaga lume. Acest lucru le va oferi ocazia de a explora diferite culturi, învățând în același timp și despre alte culturi.

Alegeți o destinație

-Decideți-vă asupra unei destinații –  Miami sau St. Thomas? Este timpul pentru o excursie în Europa? Va fi o călătorie lungă pe coastă? Nu luați o decizie până când nu aveți toate informațiile de care aveți nevoie – și nu uitați să consultați sfaturile noastre despre alegerea destinației!

-Asigură-te că toți cei din grupul tău au pașapoarte -nu este suficient ca o singură persoană să aibă unul; fiecare membru al familiei tale trebuie să aibă propriul pașaport.

O croazieră pe mare este distractivă pentru toți. Vă puteți bucura de soare, nisip și mare de unul singur sau cu întreaga familie. Dacă acest lucru sună ca ceva ce ați dori să faceți, atunci vizitați pagina cu oferte croaziere!

Atunci când vă aflați pe un vas de croazieră, aveți la dispoziție atât de multe variante de petrecerea timpului. Puteți lua parte la jocurile de cazino sau puteți juca shuffleboard. Există, de asemenea, o mulțime de activități care vă permit să fiți activi în timp ce vă distrați.

Cele mai populare activități

Shuffleboard – Acesta este un joc care implică rostogolirea propriului puc de shuffleboard pe o suprafață alunecoasă și într-o gaură. Este suficient de ușor pentru ca oricine să învețe, dar suficient de provocator pentru jucătorii experimentați.

Dans – Dacă sunteți în căutarea a ceva care seamănă mai mult cu dansul decât cu shuffleboard-ul, atunci ar trebui să vă uitați neapărat pe ringul de dans! Aici, puteți lua parte la lecții de dans în linie sau pur și simplu puteți dansa cu prietenii dumneavoastră.

Activități la piscină – Dacă doriți ceva mai acvatic decât shuffleboardul sau dansul, atunci activitățile la piscină sunt probabil pe placul dumneavoastră! Există multe tipuri diferite de piscine la bordul unui vas de croazieră, inclusiv o piscină rezervată exclusiv adulților, unde oamenii se pot relaxa singuri sau în grupuri, fără să se îngrijoreze de prezența (sau deranjarea) copiilor.

Mergeți la bowling! Bowlingul este o modalitate excelentă de a petrece timp cu prietenii sau familia. De asemenea, este perfect pentru copii, deoarece se pot distra în timp ce învață cum să arunce o minge și să doboare popicele.

Nava de croazieră este un loc magic. Este un oraș plutitor, unde puteți găsi de toate, de la o gelaterie la un cazinou. Dar există și o mulțime de lucruri amuzante de făcut la bord. Iată câteva dintre preferatele noastre:

Mergeți la cumpărături: Magazinele de pe mare oferă de toate, de la suveniruri la haine și bijuterii – și sunt adesea mai ieftine decât ceea ce ați plăti acasă!

Ascultați muzică live: Întotdeauna se întâmplă ceva în saloanele și barurile de pe nave, așa că, dacă aveți chef să dansați sau să ascultați niște melodii, mergeți să vedeți ce se întâmplă! În plus, oferă băuturi gratuite în timp ce pun muzică.

Explorați puntea: Există o mulțime de colțuri și colțișoare pe nava ta, așa că asigură-te că ești atent la locurile secrete unde te poți așeza și te poți bucura de priveliște. Și dacă totul eșuează, există de obicei o mulțime de locuri unde vă puteți relaxa singur sau cu prietenii.