Alegerea unui parfum pentru bărbați nu este o sarcină ușoară din trei motive principale: corpul masculin produce propriile uleiuri, care sunt combinate cu cele ale parfumului; mirosul este o senzație complexă combinată cu amintiri și dispoziție; există parfumuri orientale care sunt produse foarte complexe. Prin urmare, trebuie să găsești parfumul care poate fi purtat la birou.

Parfumurile pentru birou conțin de obicei o aromă lemnoasă mai luminoasă, completată de citrice și condimente proaspete. Ingredientele preferate ale acestor parfumuri pentru bărbați sunt, de asemenea, lavanda, note orientale sau tutun.

Ce parfum să porți la birou?

Parfumul este un analog de frumusețe al ținutei office, ceva personal și sexy. Prin urmare, în birou, trebuie să îl porți cât mai discret posibil. A purta ceva care distrage atenția (cum ar fi prea mult parfum) atunci când te îndrepți către un loc unde oamenii lucrează, nu este o idee bună. Supradozarea parfumului îți poate ruina cu ușurință cariera, dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să elimini complet parfumul din viața ta. Aceasta este o artă întreagă – să miroși nu doar ca un profesionist, ci astfel încât să fii și promovat. Există o tehnică psihoaromatică pentru fiecare scenariu de lucru specific. Acordurile curate și proaspete (cum ar fi citricele sau florile albe) sunt excelente pentru a lucra într-un birou deschis, fără partiții. Evită mirosurile extrem de dulci, sexy.

Parfum bărbătesc Arabia Explorer

Parfumurile pot accentua masculinitatea și pot da impresia că nu ești indiferent la modul în care îți percepi împrejurimile. Parfumurile pot satisface chiar și cel mai exigent bărbat. O clasificare clară în funcție de mărci sau tipuri, precum și o scurtă descriere și conținut clar, îți facilitează găsirea drumului și efectuarea unei selecții. De exemplu, un parfum sincer oriental, cu note pronunțate de paciuli, este suficient să fie utilizat o dată pe zi. Dar ceva mai proaspăt, cum ar fi neroli sau floare de portocal, poate fi abuzat cu moderație, marcând discret cu aroma arăbească a parfumului teritoriul cucerit. Purtarea parfumului la locul de muncă nu este tabu, doar acordă preferință unui parfum ceva mai ușor și discret.

Parfumul bărbătesc Arabia Explorer laudă calitatea, viziunea și realizările, trezite de existența senzațională de explorare, armonie și sentiment pe care orice om a trăit-o. Recipientul încapsulează o cămilă și reprezintă spiritul curiozității. Inspirat de explorarea deșertului, parfumul arăbesc bărbătesc scoate la lumină numeroasele minuni pe care le poți vedea cu ochii tăi. Notele de vârf ale parfumului sunt coacăzele negre, bergamota, mărul. Notele de inimă includ trandafir, mesteacăn uscat, iasomie marocană și paciuli, iar notele de bază sunt stejar, mosc, chihlimbar și vanilie. Principalul concept al acestui parfum este acela că transmite seducerea apusului în deșert, o briză caldă care te transportă să ai acele gânduri cu o aromă senzuală, sofisticată, îndrăzneață, păstrând notele fructate și florale. Parfumul este recomandat pentru utilizare la birou, datorită notelor sale discrete masculine. Arabia Explorer este o călătorie nesfârșită în căutarea orizonturilor mari. Parfumul unic Arabia Explorer construiește o cale spre o viață de lux și euforie.