Trandafirii criogenați sunt trandafiri adevărați care sunt proaspăt recoltați și înghețați printr-un proces elaborat. Se folosesc doar exemplare impecabile de trandafiri hibrizi speciali, din care tot lichidul este extras într-un vas sub presiune, în timp ce petalele își păstrează forma și structura.

Farmecul unic al „Reginei Florilor” este păstrat, se simte catifelat moale și, datorită aspectului său natural, apare proaspăt cules chiar și după ani. Poți cumpăra trandafiri criogenați cu livrare gratuită 24/7 în București, de la florăria online okflora.ro.

Atemporal și unic

Cu strălucirea delicată a petalelor, trandafirii criogenați te invită la decorul casei și pot fi puse în scenă elegant, de exemplu, cu granule decorative colorate în cupole de sticlă. Adăugarea de materiale de umplutură pigmentate permite o varietate de culori de flori. Decorați în cupola elegantă transparentă, trandafirii criogenați sunt cadouri exclusive și accesorii pentru casă.

Bucurie de lungă durată

Te poți bucura de decorațiunile tale unice cu trandafiri criogenați cât mai mult timp posibil. De aceea, este important să urmezi instrucțiunile de îngrijire. Trandafirii criogenați nu tolerează umezeala sau umiditatea ridicată, nu trebuie udați, chiar dacă sunt trandafiri adevărați. Pentru a preveni decolorarea culorii, nu expune florile la lumina directă a soarelui. Fii foarte atent atunci când atingi petalele, ștergând cu grijă praful. Trandafirii criogenați sunt produse naturale și 100% biodegradabile.

Fiecare piesă este unică

Fiecare copie este o piesă extraordinară, unică. Florarii de la Ok Flora lucrează manual cu dragoste toate decorațiunile și aranjamentele de trandafiri criogenați pentru decorul casei și, desigur, sunt bucuroși să răspundă dorințelor tale individuale. Și unde strălucește „Regina Florilor”? Corect, în spațiul tău de acasă, creând o lume senzuală magică. În florăria online okflora.ro sunt prezentați numeroși trandafiri criogenați magici și poți face cea mai bună alegere pentru tine. De asemenea acești trandafiri criogenați pot fi comandați din confortul casei tale, cu livrare gratuită 24/7 în București.

Trandafiri criogenați – Aspect

În general, trandafirii criogenați sunt asociați cu o putere simbolică. Semnificația trandafirului este adesea legată de culoarea sa. Fuchsia are o culoare violet viu și aduce o oază proaspătă în decor. Cu trandafiri criogenați, vei obține plăcere de durată, deoarece chiar și după ani, vor arăta la fel de proaspeți ca și când ar fi fost culeși doar cu o zi înainte. Trandafiri roșii criogenați sunt ambalați într-o cupola de sticlă elegantă și transparentă. Trandafirii au o înălțime de aproximativ 5 cm și un diametru de aproximativ 5-6 cm.

Sfaturi de proiectare

Cu trandafirii criogenați în culoarea fuchsia, îți poți lăsa imaginația să străbată orizonturi, trăind din plin plăcerea la vederea decorului. Datorită culorii lor atrăgătoare, pot fi aranjați în buchet de 3 trandafiri criogenați sub cupolă. Trandafirii pot fi aranjați cu ușurință într-o coroană de flori sau așezați într-un aranjament floral vas de sticlă acoperit. Cupolele cu trandafiri criogenați pot crea un decor elegant în orice casă. Poți amplasa cupolele în camera de zi, pe hol, în dormitor etc. Indiferent unde îi amplasezi, scopul lor este de a decora. În colecția de trandafiri criogenați a florăriei online okflora.ro, poți găsi trandafirii în orice culoare.