Se apropie frigul! Tu cum îți protejezi tenul? Ai foarte mare nevoie de o cremă hidratantă care să aibă grijă de tenul tău, răsfățându-l. Fiecare dintre noi are obligația de a folosi o crema hidratantă deoarece nu are contraindicații și ajută în cele mai dificile perioade ale anului. Din păcate ai avut neplăcuta ocazie de a experimenta  o cremă proastă. Uită de acel eșec și apelează la Intense Hydra+, Cremă hidratantă cu pudră de diamant și venin de viperă.

Ce este acest produs? Momentan este cea mai bună soluție care îți poate salva tenul din ghearele frigului. În compoziția sa, crema, conține pudră de diamant care ajută la exfolierea celulelor moarte de la nivelul feței, ajutând la o mai bună pătrundere a cremei în piele.  De asemenea, această pudră reduce semnele îmbătrânirii și le previne pe cele viitoare. Cel de-al doilea component al acestei creme este veninul de viperă, un element extrem de important care reduce ridurile și le previne pe cele viitoare. Castravetele este ul alt component al cremei, iar beneficiile de pe urma acestuia sunt multiple. Amintim totuși puterea acestuia de a elimina cearcănele și de asemenea hidratează și catifelează tenul.  Uleiurile au fost dintotdeauna prietenele tenului. Cel de argan este extrem de cunoscut ca fiind uleiul de aur pentru beneficiile sale asupra părului, a unghiilor dar și a tenului. Uleiul de cacao și cel de morcovi împreună cu vitamina E ajută în lupta împotriva razelor UV. Elementele care hidratează intens tenul sunt mierea, uleiul de măsline, vitamina B, germenii de grâu și extractele a unsprezece plante. Aceste elemente creează crema ideală pentru tenul tău.

Avem câteva recomandări în privința utilizării acestui produs.  În primul rând pielii uscate îi trebuie o cremă intens hidratantă care să aibă în compoziție acid hialuronic. Acestea se regăsesc în compoziția cremei Intense Hydra, iar efectul predomină pe o perioadă îndelungată de timp. De asemenea crema conține glicerină și uree care au un rol esențial în păstrarea umidității pielii iar lanolina și uleiurile funcționează ca o barieră împotriva umidității exterioare.  În al doilea rând, tenului gras, trebuie să îi acordăm o atenție specială mai ales în cazul în care este predispus apariției acneei. Acizii alfahidroxi au în rol de anti-îmbătrânire și ajută în combaterea acneei ușoare și severe. Această cremă conține toți acești factori iar cel mai important lucru este că Intense Hydra nu blochează porii, lăsându-ți tenul mat și catifelat. Aplicarea este foarte ușoară, se ia pe degete o cantitate potrivită și se masează de două ori pe zi. O dată dimineața și o dată seara pentru a acționa atât pe durata zilei cât și pe durata nopții.

Nu trebuie să mai stai pe gânduri și să îți lași tenul neprotejat. Că e soare, că e frig, ai nevoie de Intense hydra+! Acest produs îl puteți achiziționa în cantitate de 50 de ml la un preț modest de 117 lei. Atâtea beneficii într-un produs atâta de mic. Strălucește mai puternic decât o stea! Fiecare din noi o merită!