Orice obiect personalizat spune ceva despre tine, iar cu husele personalizate îți va fi mai ușor să obții look-ul dorit. Achiziționând o husă de calitate din magazinul online Etuo, poți folosi aplicația de personalizare disponibilă pe site pentru a crea o husă de protecție folosind elemente grafice, fotografii, mesaje motivaționale și alte tipuri de conținut vizual. Opțiunile de design cuprind mai multe variante precum: imagini custom, fotografii personale și inscripții cu mesaje personalizate. Aplicația de proiectare îți permite să editezi în timp real fiecare detaliu al elementelor grafice.

Huse care transmit un mesaj despre tine

Un familist convins va avea o husă personalizată cu o poză de familie, un rocker își va personaliza husa cu trupa preferată sau cu imagini specifice, un punker va vrea cat mai multe culori neon pe husa sa de telefon, în timp ce un director va avea nevoie de o husă cu sigla firmei cât mai discret cu putință și care să se integreze perfect în materialul general.

Huse personalizate în funcție de vestimentație

Poți avea huse personalizate în funcție de vestimentație, indiferent de modelul de telefon pe care îl ai. Astfel, poți personaliza orice husă pentru orice model de telefon mobil, ținând cont de hainele pe care le porți în mod normal. Spre exemplu, dacă te îmbraci mereu în culori vii, poți avea mai multe huse în astfel de nuanțe, pe care să le asortezi cu ținutele. De asemenea, poți imprima huse cu diverse sloganuri sau cu diverse imagini, ținând cont de preferințele pe care le ai. O husa colorata, cu imprimeurile potrivite, poate scoate în evidență o rochie vaporoasă pe plajă.

Huse pentru cadouri

Atunci când vrei să oferi unei persoane dragi cel mai frumos cadou, tot ce trebuie să faci este să îi personalizezi o husă pentru telefon și ai obținut cel mai frumos cadou. Alege o poza interesanta cu voi sau amintiri dintr-un concediu în care v-ați distrat împreună și cu siguranță va aprecia cadoul. De asemenea, poți apela la astfel de huse și pentru a scrie un mesaj interesant. In funcție de vârsta persoanei in cauză, cu siguranță vei găsi ceva interesant de pus pe husă.

Huse pentru campanii publicitare

În momentul în care încerci să faci o campanie publicitară, una dintre cele mai bune idei este să apelezi de exemplu la husa iphone 13 pro max. Cu ajutorul acestor modele noi vei reuși cu siguranță să impresionezi publicul țintă deoarece vei dovedi că pui accentul în primul rând pe calitatea produselor oferite. Un alt aspect la fel de important este faptul că vei ieși din tipare. Cele mai multe companii care organizează astfel de campanii utilizează pixuri și brelocuri, iar tu vei ieși cu siguranță din mulțime prin simplul motiv că ai ales altceva.

Huse pentru angajați

Atunci când ai o companie mare și ții la elementele tale de branding, cea mai buna soluție este să apelezi la huse personalizate. Vei dovedi o foarte mare atenție la detalii făcând o astfel de alegere deoarece angajații tăi vor avea însemnele companiei inclusiv pe telefon.

Toate aceste motive sunt suficient de bune pentru a alege huse personalizate de cea mai bună calitate.