Labioplastie este chirurgia plastica a labiilor, care sunt pliurile de piele externa incadrand deschiderea vaginala. Procedura de labioplastie implică reducerea alungirii labiilor. Atunci când labiile sunt create în cazul în care nu existau, este parte a unei operatie de vaginoplastie.

Motivele apelarii la labioplastie:

Dacă vă gândiţi la Labioplastie… Multe femei au labiile supradimensionate sau asimetrice (pliurile de piele sau “buze”, incadrand intrarea in vagin). În timp ce multe femei se nasc cu labiile supradimensionate sau asimetrice sunt afectate de aceasta pe tot parcursul vieţii lor, aceasta poate apărea, de asemenea, mai tarziu in viata cu inaintarea in varsta sau din cauza intinderii vaginului in timpul nasterii. Femeile care au labiile supradimensionate sau asimetrice,au experimentat de multe ori un disconfort atunci când poarta anumite haine sau in timpul actului sexual şi poate fi o cauza de jena fata de partener.

Operatia de vaginoplastie este o interventie chirurgicala cu laser al carei scop este de a aborda defectele structurale vaginale sau considerente estetice, partiala sau totala pentru a construi sau reconstrui un vagin. Termenul vaginoplastie este utilizat pentru a descrie orice astfel de interventii chirurgicale vaginale, în timp ce neovaginoplastia, termenul este mai mult folosit în mod special pentru a se referi la procedurile de constructie totala sau partiala sau reconstructie a complexului vulvovaginal.

Motivele apelarii la vaginoplastie:

Vaginoplastia este recomandata femeilor care au experimentat mai multe nasteri pe cale naturala, muschii vaginali tind sa se mareasca ca urmare a efortului depus in timpul nasterii pe cale naturala. Rezultatul, care duce la vaginoplastie, poate fi de multe ori, slabirea muschilor vaginali.

Operatia de vaginoplastie, denumita uneori intinerirea vaginului, este o interventie chirugicala cu laser care poate corecta tonusul muscular vaginal, ducand la o mai mare putere de contractie si control, permitându-se astfel o mai mare senzatie de placere in timpul experientelor sexuale.Aceasta interventie chirurgicala cu laser pentru operatia de vaginoplastie nu lasa semne si se cicatrizeaza rapid.

Afla pret labioplastie la Clinica Estet Bucuresti.